Welcome to my woolly world

woensdag 1 december 2010

Oh kom toch eens kijken ....

wat ik gisteren in de Kringloopwinkel vond: meneer haan op een bordje en 2 tassen van verschillend formaat. En wat verderop tussen de mokken, helemaal alleen, vond ik nog een tas met poes, van dezelfde reeks.
Door het aardewerkmerk (Mosa) te googlen ontdekte ik zulke mooie dierentheepotten. Ja, ook van poezen. Moest er iemand zo eentje te koop weten staan: mailen naar octopoes@yahoo.com.
Wol was er gelukkig ook. De plaid is zo goed als af, maar er volgen ongetwijfeld nog haakprojecten.

Ondertussen kreeg ik nog aanvragen voor vriendenarmbandjes. Het werden er met hommeltjes.

Zal ik es vertellen dat ik maandag telefoon kreeg van de redactie van Volt? Of we asap konden bijeenkomen met het Leuvens Stiksel om een klein reportageke te maken van creatieve madammen achter de naaimachine en hun ongezouten mening. Gisteren zaten we dus met z 'n zeven vlijtig te wezen.
Vanavond het resultaat op één .... in Volt nartuurlijk.


Zo schoon hé, die theepotten van Mosa *smelt smelt*.

 Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

4 opmerkingen:

 1. Ik heb hier een prachtig (genummerd) exemplaar staan waar ik heel erg zuinig op ben. Nog van mijn overgrootmoeder en ik ben er zo zuinig op. Ooit krijgt één van mijn dochters die. En de bijtjes zijn zo schattig. Ik weet nog niet of ik vanavond durf te kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo, dat heb je maar weer mooi gevonden! Waar zit die kringloop van jou? Hier is het niet zo goed gesteld met dit soort mooi schatten.
  En wat een fijne theepot, echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Amaai, die kopjes met die poes zijn superschattig!
  Ik ben jaloers! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, die tasjes zijn super cute.Ik heb een Kerstkadootje voor je....Ja, ja, ik heb nl iets wat jij zoekt! Ik breng het volgende keer mee naar het Stiksel!

  BeantwoordenVerwijderen