Welcome to my woolly world

woensdag 26 januari 2011

Chez Diede

Van de nood een deugd maken, daar zijn we goed in. Door eerdere verbouwingsperikelen ontstond er zowaar een gat in de nieuwe deur van dochterlief haar slaapkamer. Een beetje creatief denkwerk leverde deze oplossing:
Een streelzacht paneel met 5 ringen voor wisselende 'tentoonstellinkjes'.
Na een zeer vruchtbare stoffenuitverkoop bij Nicky (aka Poppedijne) kwam dit ideetje naar boven bij het bekijken van de buit. Je hebt mensen die vertrekken vanuit een patroon en op basis daarvan een stofje zoeken. Bij mij is 't eerder andersom: ik heb nood aan een berg schoon materiaal die idee├źn doen opborrelen. Een fijn excuus toch om aankopen te verantwoorden (aan mezelf of aan een ander)?

7 opmerkingen:

 1. Heel leuk idee! En zo'n mooi poezenstofje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, ik volg uw stofaankoopstrategie!
  Tof gedaan. Ik wil precies gelijk wel eens de rest van die kamer zien.
  En grappig...bij de tweede zwangerschap hebben wij wreed getwijfeld tussen Die(t)(d)e en Janne voor de dochter.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik werk ook meestal zo. Als ik stoffen ga kopen met een patroon in m'n hand wordt het niks. En ik vind Diede ook zo'n mooie naam.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Polkadotjes: haar kamer is nog 'work in (slowly) progress'.
  @ Ester: ik vind Piene ook een prachtige naam!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Via via via een hele omweg hier beland, wat een leuke blog en ik ben verliefd op het poesje in je header. Is dat een beeldje van jezelf? Als je die ooit beu bent (en die kans is denk ik heel erg klein hihihi) dan hou ik me aanbevolen ;-)
  Ik ga je volgen :-)

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Dutch Apple: merci. Ik zag dit poesje vorig jaar in de kringloopwinkel en was er ook meteen weg van! Zo weg dat ik hem tot mijn mascotte bombardeerde en hij bijgevolg voor altijd in mijn buurt blijft. Al weet je dat met poezen nooit zeker ... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen