Welcome to my woolly world

donderdag 28 april 2011

Hebben jullie ook zo 'n poes?

Met de verjaardagen van zoon & dochter en de plechtige communie van 't metekind in mei, willen we genieten van de pret die zelfgemaakte spulletjes met zich meebrengen. Dus naaien wij een rokje, een jongenstas om naar de schaakclub te gaan, printen we zorgvuldig uitgezochte foto 's op t-shirts en haken we 's avonds nog wat, gewoon omdat dat leuk is, en kiezen moeilijk.                                         
Poes Toulouse, die vlijt zich neer op al dat rondslingerend textiel en slaapt overal waar 't haar uitkomt.

6 opmerkingen:

 1. Wat een schatje die poes! Bij mij doet mijn hond altijd hetzelfde, zo gauw als ik mijn haakwerk ergens neerleg ligt hij er bovenop. Ik gooi hem er meestal wel af, maar stiekem vind ik het altijd wel heel schattig.

  Groetjes Maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier van t zelfde: ik mag geen stukje stof of een paar gehaakte lapjes laten rondslingeren of ze liggen er toch wel op zeker :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, hier ook hetzelfde! Maar wij hebben 2 katten, dus 2 keer zo goed opletten. En als je iets aan het haken bent, komen ze gewoon boven op je bol wol liggen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alle poezen zijn universeel hetzelfde :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De kat ligt op de stof en de hond ligt op m'n pedaal. zie dan maar eens iets te produceren :)Die foto met die beesten is zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bij ons ligt grote Oidipoes ook op alle papier of stof dat hij ziet liggen, ons kleine katertje echter gaat nog een stapje verder en zet sinds kort ook reukvlaggen ! Niet leuk! ;-s
  Maar ah, 't zijn schatten!

  BeantwoordenVerwijderen