Welcome to my woolly world

maandag 23 mei 2011

Op de rommelmarkt

Gisteren toog ik naar de rommelmarkt. De eerste keer sinds lang geleden. Staan. Met een stand. Niet struinen. Met al die regenwolken boven mijn huis vertrok ik wat later dan voorzien, want vechten met nat plastic zeil, neen dank u.
Rond 9u parkeerde ik op mijn standplaats. Iedereen was daar in de weer met ... juist ja, nat plastic zeil, schurend langs benen en armen. Druppend in sandalen en schoenen.
Dan, niet geheel tegen mijn zin, liever even de markt af, sfeer opsnuiven tot na de nattigheid.
Na een uur had ik al  wat schatten van zolder gevonden, terwijl ik moest sparen voor de nieuwe overlock. Maar, ziehier wat ik moeilijk kon laten liggen:

 
Mijn kraam heb ik nadien geopend. Uit nieuwsgierigheid had ik ook wat zelfgemaakte spulletjes mee, waaronder het blauwe krukje dat nog net op tijd af raakte.
Natuurlijk komen mensen naar de rommelmarkt om rommel te kopen.  Na afloop kon ik dus al mijn zelfmaaksels mee terug naar huis nemen. 't Is maar dat ge weet dat ik positief denk hé.

7 opmerkingen:

 1. En nog wel iets kunnen verkopen ?

  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou het krukje meteen gekocht hebben, ben helemaal weg van die felle kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ge hebt toch mooie lintjes gevonden ...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ja ... dat gevoel kennen we !
  Maar je aankopen waren toch de moeite !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat jammer van het weer ! hier aan de kust heeft het ontzettend hard gewaaid. Dat is ook niet leuk voor rommelmarkten. Je krukjes zien er prachtig uit, wat jammer dat ze niet verkocht raakten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die klok is trouwens zo leuk. En de krukjes werkten inspirerend :)

  BeantwoordenVerwijderen