Welcome to my woolly world

woensdag 25 april 2012

UFO/FO

Ken je dat?
Je begint aan iets voor jezelf, werkt dat half af en legt dat dan aan de kant.
Want er komt iets anders dringend tussen, of je hebt even geen tijd. Of je hebt niet het juiste afwerkingsmateriaal in huis. Of, wat hier vaak het geval is, je krijgt plots een ander leuk idee dat je onmiddellijk wil uitvoeren. En nee, dat kan niet wachten want .... uitvluchten genoeg dus.
Hier liggen dan ook een aantal UnFinished Objects, waarvan ik onlangs één FO maakte.
De hexagonen haakte ik afgelopen winter, zelfs de draadjes waren ingestopt. Maar de drempel om dat op een deftige manier op een stofje te bevestigen werd maar niet genomen. Tot nu.P.S. Het stofje vond ik afgelopen zomer op de rommelmarkt, een oud tafellaken in de juiste kleuren. De breiwol komt van de kringloopwinkel. Weer een beetje gerecycleerd dus.

5 opmerkingen:

 1. Hij is prachtig! Mooie kleuren, en dat vogeltje, zo schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wowww wat is hij mooi!!! Prachtige kleuren ...

  Liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. het kussen is schitterend ! en idd, altijd leuk als je aan het recycleren kan - de dag van vandaag is dat een mooi extraatje om trots op te zijn. Groetjes, Rozemie
  (en ja, er liggen hier ook enkele ufo's te wachten.....)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad, uitvluchten genoeg! Ik merk wel dat er bij mij vooral brei- en haakprojectjes onafgewerkt blijven liggen. Ik wijt dat dan altijd aan "ik heb afwisseling nodig". Maar op den duur ligt er natuurlijk wel vanalles ;-)

  BeantwoordenVerwijderen