Welcome to my woolly world

vrijdag 22 februari 2013

London voor kids

Dus togen wij met ons drieën drie dagen naar Londen tijdens de krokusvakantie.
Om de hoek stapten we op de bus van 6u naar 't station van Diest waar de trein ons bracht tot Brussel Midi en de Eurostar ons dropte in Londen. Zomaar in één ruk.

Onze bagage dropten we in het depot van het hotelletje zodat we aan de planning van dag 2 konden beginnen want sneeuw & regen was niet voorzien bij het plannen van dag 1.
Zoon was meteen gefascineerd door het metrogebeuren.


Eerste halte werd Oxford Circus met een bezoek aan Topshop, maar waar vooral Hamleys en de Apple Store hen de tijd deden vergeten.
Namiddag hielden we enkele uurtjes siësta om tegen de avond verlicht Londen te ontdekken.

Piccadilly Circus gevolgd door de M&M shop, want deze trip zou een combo van leerrijk & kindvriendelijk worden. En Chinatown, een beetje een cultuurschok, met restaurantetalages vol gelakte eenden.


Dag 2 begon droog en bracht ons naar Camden Town. De koude dreef ons naar een koffiestalletje aan de oever van Regent 's Canal waarna we Camden doorkruisten en afdaalden naar de buik van Cyberdog.
We wandelden nog even langs Regent 's Canal en door Primrose Hill en gingen opwarmen in een leuk toevallig ontdekt restaurantje, genaamd 'My Village'.

 
 
 
Na alweer een deugddoende siësta op onze hotelkamer, deed een verlichte Tower en Tower Bridge onze harten sneller slaan. Het uitzicht over de Thames mocht er wezen en The Shard was een ideaal oriëntatiepunt.Op dag 3 waren we onverwacht getuige van the Changing of the Guards aan Buckingham Palace, nadat we Big Ben even een blik gunden en the London Eye in het vizier kregen.


Eindigen deden we met een slentertocht langs Oxford Street en een lange rustpauze met heerlijke scones en een koffie ter grootte van een emmer in good old Marks & Sparks/Spencer.

2 opmerkingen: